Jak zrobić hamburgery rybne duszone z boczkiem

Jak zrobić hamburgery rybne duszone z boczkiem

Hamburger jest pożywnym daniem, które możemy przyrządzać na kilka sposobów.

Krok 1

Na rozgrzanej patelni układamy pokrojony w cienkie plastry boczek lekko podsmażając po czym odkładamy na talerz.

Krok 2

Do pozostałego tłuszczu dodajemy trochę oliwy,rozgrzewamy dodając zamrożone hamburgery które zarumieniamy

Krok 3

Hamburgery obkładamy odstawionym boczkiem,pokrojoną cebulą i pieczarkami,skrapiając pozostałą oliwą, przyprawiając solą i pieprzem.Dusimy na małym ogniu około 20 minut pod przykryciem,po tym czasie wykładamy na talerz posypując siekanym selerem.Spożywamy z chlebem lub ziemniakami kapustą i pomidorami.

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić hamburgery rybne duszone z boczkiem skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Ten poradnik nie został jeszcze skomentowany. Bądź pierwszą osobą, która go skomentuje!