PODGLĄD PORADNIKA

1 1 0
Jak zrobić słodko-kwaśną chińszczyznę Czosnek i imbir posiekać. Wymieszać z 3 łyżkami sosu sojowego. dodał: Smolisty ,  dodano: 2010-05-24 09:00:54 link: http://www.mojegotowanie.pl/kuchnie_swiata/chinska/slodko...
powiązane linki:  (0)
komentarze:  (0)
odsłony:  (1543)
KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodając komentarze, pamiętaj o tym, że nie mogą one:
- zawierać zwrotów i wyrazów uznawanych za wulgarne, treści pornograficznych,
- naruszać dóbr osobistych, praw autorskich osób trzecich,
- rozpowszechniać przemocy bądź nawoływać do jej szerzenia,
- zawierać reklam, odnośników komercyjnych i łańcuszków.

Pamiętaj!
Postaraj się nie umieszczać w komentarzach jedynie buziek i emotikon - tak aby każdy nowy wpis wnosił na stronę Spryciarze.pl coś przydatnego i wartościowego.