Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak ugotować kwaśnicę

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Porady
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 07.01.2009 / 13:00
  • Odsłony: 34 856
  • Ocena: 4.50
  • Głosy: 16
  •  

Poradnik dodany przez:

seba291

Do poradnika jak ugotować kwaśnicę przypisano następujące tagi:

Przepis na góralską zupę "Kwaśnicę" gotuje Zbigniew Śliwiński. Wielokrotny rekordzista Światowej Księgi Rekordów Guinnessa - ugotował: 7.350 litrów kwaśnicy, 8.500 litrów zupy pieczarkowej i 11.800 litrów regionalnej zupy "Parzybrody".

  • SKŁADNIKI

  • 0,5 kg mięsa (baranina, podgardle, karkówka, łopatka lub żeberka), kapusta kiszona, suszone lub świeże grzyby, ziele agielskie, magi, czosnek, ziemniaki

Kategoria: Dom i Ogród > Porady

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak ugotować kwaśnicę skomentowało 11 osób.

Pozostało 1500 znaków
Zobacz więcej komentarzy